Υποστήριξη φοιτητών

Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες κάθε ειδικότητας για επαγγελματική υποστήριξη φοιτητών και σπουδαστών. Επιπλέον, οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή πείρα τόσο στα ιδιαίτερα μαθήματα όσο και στη συγγραφή εργασιών. Χωρίς περιορισμούς, καλύπτουμε όλα τα επιστημονικά πεδία: Ιατρική, Νομική, Οικονομικά, Θετικές Επιστήμες, Θεωρητικές Σπουδές, Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή, κ.α. Επομένως, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε βοήθεια και καθοδήγηση σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων αλλά και αγγλόφωνων πανεπιστημίων του εξωτερικού.

υποστήριξη φοιτητών

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή του κατάλληλου για εσάς συνεργάτη. Δεν έχουμε ωράριο λειτουργίας, λειτουργούμε καθημερινά, ακόμα και τα σάββατοκύριακα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η βοήθεια για φοιτητές και σπουδαστές θα είναι αποτελεσματική. Κάθε ερώτηση ή απορία, όσο εξειδικευμένη κι αν είναι, αντιμετωπίζεται άμεσα, υπεύθυνα και με απόλυτο σεβασμό. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να το διαπιστώσετε.

Οι συνεργάτες καθηγητές μας συμβουλεύουν υπεύθυνα κάθε φοιτητή ή φοιτήτρια σχετικά με τις υποχρεώσεις τους (φοιτητικές εργασίες, εξετάσεις, μαθήματα, κ.α.). Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν απαλλακτικές, πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες κάθε σχολής. Mεταξύ άλλων, αναλαμβάνουν με επαγγελματισμό επιμέλεια κειμένων, εύρεση βιβλιογραφίας, έλεγχο λογοκλοπής, μεταφράσεις, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και παρουσιάσεις (powerpoint). Έγκαιρα και αποτελεσματικά ολοκληρώνουν μεταπτυχιακές διατριβές, εργασίες φοιτητών ΕΑΠ και ΑΠΚΥ, στατιστικές αναλύσεις και μελέτες, κ.α.

Η σύγχρονη πραγματικότητα είναι δύσκολη, γι’ αυτό οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των σπουδών μεγαλώνουν διαρκώς. Οι περισσότεροι φοιτητές είναι πια υποχρεωμένοι να εργάζονται για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις. Έχοντας όλα αυτά τα δεδομένα, εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη φοιτητών με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η βοήθεια για φοιτητές που προσφέρουμε να είναι πάντοτε στο λογικότερο δυνατό κόστος.